Copenhagen Sales ApS

Roskildevej 39, 2 TH

2000 Frederiksberg

+45  3080 5090
CVR: 35890513


Medarbejder login (Intramanager)

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • Facebook - Hvid Circle

Politik for cookies og privatliv

Copenhagen Sales overholder denne og passer på dine data. Vi er dataansvarlige i relation til nedenfor nævnte oplysninger.
Du kan kontakte os på følgende adresse eller via mail. 
 

Copenhagen Sales ApS

Cvr. nr.5890513

Roskildevej 39, 2 TH

DK-2000 Frederiksberg
Tlf. (+45) 30805090


Vores web adresse er: copenhagensales.dk

Vores mail adresse er: mail@copenhagensales.dk



Alle registrede har til enhver tid ret til at:

  • få oplyst, hvilke personoplysninger, Copenhagen Sales ApS har registreret om dem (indsigt)

  • få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger (berigtigelse/indsigelse)

  • få overflyttet sine registrerede personoplysninger til tredjemand (overførsel)

  • bede om at få slettet alle sine personoplysninger (sletning)



Hvad registerer Copenhagen Sales?

Salgskonsulenter, der har søgt job hos. Vi har de kontaktdata, som fremsendes til os og eventulle CV´er og andre dokumenter som benyttes ved job-ansøgninger. 
 

Formålet med registeringen er, at skabe det bedst mulige grundlag for, vi hos Copenhagen Sales kan matche virksomhedens behov for at få disse opgaver udført med den rette kompetencer. Endvidere registeres betalingsdata på kunder, således at vi kan fakturer dem, som ønsket og aftalt.

 

Kan man få overflyttet sine oplysninger til tredjemand?

 

Ja, det kan man. Så længe overgivelsen ikke benyttes i kommerciel øjemed. Vi kan tilbyde, at dataene udleveres i samme format, som vi modtog dem – oftest i form af et Word eller et PDF dokument.


Kan man få rettet ukorrekt, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger?

Ja, vi har ingen interesse i at have sådanne oplysninger. Tværtimod


Kan man få slettet alle sine personoplysninger hos Copenhagen Sales?

Ja, selvfølgelig. Vi har absolut ingen interesse i at opbevare personoplysninger på personer, som ikke er interesseret i at samarbejde med os.

Hvem kan du klage til?


Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi, som databehandler, behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Vi benytter cookies på vores hjemmeside til at optimerer bruger oplevelsen og i markedsføringsøjemed. Vi benytter cookies til bl.a. Google Analytics, Facebook, Adwords og Youtube annoncering.