top of page

Om os

Copenhagen Sales blev stiftet i 2014. Vores mål er at skabe en stærk salgsorganisation, hvor salget er i fokus. Et sted, hvor du kommer for at starte din salgskarriere - og hvor du bliver dygtigere hver eneste dag. 
 

Vi ønsker i al ydmyghed, at skabe Danmarks stærkeste salgsmiljø. 


På vores kontor på Nørrebro har vi godt 40 ansatte på tværs af alle vores salgsteams.


Vores erfaring


Salg (telemarketing) er vores kerne kompetence. Vi har bred branche-erfaring, som bl.a. omfatter:
 

  • TV, internet og telefoni

  • Alarm

  • Magasiner

  • Betalingsløsninger

  • EL og gas

  • Fagforening

Vores virksomhedskultur

Hvem er vi, hvor vil vi hen, og hvordan arbejder vi:


Salg er (i vores optik) ikke en medfødt evne. Det er noget du kan lære og dygtiggøre dig inden for. Det handler om evnen til, at stille de rette spørgsmål til kunderne. Ikke om at overbevise kunderne om at købe et produkt, som de ikke har brug for.
 

Vi ønsker ikke at vokse hurtigere end at vi kan nå at træne, rekruttere og oplære vores medarbejdere ordentligt. Vi er på en lang rejse og vi har ikke travlt. Vi brænder for salg - og vi skal være her mange år frem.


​Vi tror på, at vi får et bedre og mere effektivt salgsmiljø, når vi er samlet ét sted, hvor vi kan være sammen og inspirere hinanden i det daglige.


Salg har i mange år haft et lidt broget rygte - specielt telemarketing. Årsagerne er mange. Men det er vores oplevelse, at branchen selv var medskyldig.


Vi ville gøre tingene anderledes og bedre. Vi tænker langsigtet - for os er det ikke kun det næste salg eller den næste salgsdag, som er vigtig. Salgstræningen bliver ikke ofret for tid på telefonen. Hos os har vi fokus på medarbejderen og at udvikle dygtige sælgere.

Daglig ledelse

Adm. Direktør Kasper Mikkelsen

km@copenhagensales.dk

Adm. Direktør Mathias Grubak
mg@copenhagensales.dk


 

bottom of page