Lad os løfte din opgave

Vi har siden 2014 hjulpet vores kunder med en lang række opgaver inden for salg, mødebooking, kundeservice og fastholdelse af kunder. 

Fælles for alle vores opgaver er, at de alle sammen er vigtige - og vores kunder skal mærke, at vi prioriterer dem og holder dem opdateret hver eneste dag. 

Hos Copenhagen Sales har vi erfaret at det bedste samarbejde bliver skabt på et fundament af tillid og vi starter derfor kun et samarbejde, såfremt vi kan gøre en forskel for dig.

Vi tager vores medarbejdere seriøst og bruger derfor mange ressourcer på at uddanne og styrke deres kommunikative evner, så de kan hjælpe os med at løfte din opgave bedst muligt.  

Udvalgte referencer

AVimg_24679.png

Copenhagen Sales har været vores foretrukne partner til vores udgående salgsaktiviteter. Vi har brugt dem både til at kontakte tidligere, nuværende og helt nye kunder hos Boxer TV. 

 

De har til fulde levet op til alle vores forventninger og vi har løbende udvidet vores samarbejde. I den proces har Copenhagen Sales været en aktiv sparringspartner som har været med til at udvikle og optimerer den måde vi arbejder med salg på i dag. 

Det er endvidere sket i overensstemmelse med vores værdier og retningslinjer. 

Nick Braager 

Sales Specialist

Boxer

Bonnier_group_logo.png

Vi har valgt Copenhagen Sales som samarbejdspartner på grund af deres professionelle tilgang til  salget, samt deres store fleksibilitet, og altid positive tilgang til de opgaver der ligger i at drive abonnementsforretning.

De er eksperter i at tage kontakt til nye og tidligere kunder, og derfor er vi helt trygge ved at lægge denne opgave i deres professionelle hænder.

Daniel Gylling

Area Sales Manager
Bonnier Publications

Vi hjælper vores kunder med

Salg


Vi har hjulpet en lang række af Danmarks største virksomheder med at finde nye kunder. Så vi ved også, at salg ikke bare er et salg. Det skal gennemføres på en måde, hvor kunden føler sig tryg og med respekt det brand som vi repræsenterer. Vi kan sælge til eksisterende kunder, helt nye kunder eller til emner som er genereret af jeres marketingafdeling. Fordelen ved at vi står for hele salget er, at vores kunder ved hvad de betaler for. Og det er antallet af nye betalende kunder.
Mødebooking


Vi har hjulpet en lang række virksomheder med mødebooking. Så vi ved også, at et møde ikke bare er et møde. Det skal gennemføres på en måde, hvor kunden føler sig tryk og med respekt det brand som vi repræsenterer.

Endvidere skal den den kunde som vi booker møde med, være i den rette målgruppe og være helt klar på, hvad der kommer til at ske efter vi ligger røret på. Vi kan kontakte eksisterende kunder, helt nye kunder eller til emner som er generet af jeres marketingafdeling.
Kontakte eksisterende kunder


At kontakte sine nuværende kunder (eller tidligere) er en af de bedste måder, at generer ekstra salg på samtidig med at du fastholder din kunder.

Vi har med succes hjulpet virksomheder med at kontakte eksisterende kunder, som vi så har givet en bedre løsning (og større) - end den de har i dag.
Vi ved også, at når det er eksisterende kunder, så er det vigtigt at de behandles med respekt og salget derfor ikke kan sammenlignes med et almindeligt salg til nye kunder.

Medlem af

logo.png
sof.jpg
arrow&v

Kontakt os for en uforpligtende snak

Tak for din indsendelse!