SALG MED ALL-INKLUSIVE

Salg og data med all-inklusive

Mini-seminar

I samarbejde med Datapeeps inviterer Copenhagen Sales til en lille kick-off i forbindelse med vores samarbejde omkring "all-inklusive salg". Temaet er salg, data og den evige udfordring med at lande nye kunder til en attraktiv pris. 

 

De bedste sælgere er ikke noget værd, hvis de ikke kommer til at tale med de rette kunder. Omvendt er de mest brandvarme kunder intet værd - hvis vi ikke kan sælge til dem. 

Vi deler lidt ud af vores erfaringer så langt, og byder på lidt forfriskninger undervejs. Der vil også være tid til lidt hyggeligt samværd og networking. 

 

Af hensyn til planlægning håber vi, at I vil tilmelde jer i god tid på vores formular.

 

Sted og dato:
Fredag d. 10 juni kl. 13.00-14.00
Bygmestervej 10, 3 th
2400 København NV


 

 

Kort om All-inclusive samarbejdet 🍹🏖

Ferie med all-inklusive er måske ikke det allermest eksotiske. Men uanset hvad så er det bare meget fedt, at pungen ikke skal op, hver eneste gang man gerne vil have en kop kaffe.

 

Vi har forfinet konceptet - således vores kunder nu kan få en all-inklusive salgsløsning. Det mener vi selv, er ret cool. 🙌

 

Det har vi gjort sammen med gode venner af huset - DataPeeps ApS - som er eksperter i virksomhedsdata og lead-lister.

Sammen kan vi nu tilbyde alle vores kunder en fuldstændig fast pris pr. betalende kunde.

 

Så er der ingen hovedpine over, at der sidder sælgere, og brænder timer af - eller leadbureauer som malker jeres kassebeholdning med analyser, projektledergebyrer eller leadlister som I ikke får brugt.

 

Med vores nye løsning sikrer vi, at vi leverer det antal salg I har brug for. Til en fuldstændig fast pris per salg! Kort sagt, All-inclusive salg!

DataPeeps ApS x Copenhagen Sales

 


 

Tilmelding

Kickoff - Data & Sales

Tak for din tilmelding