top of page

Få jeres eget salgsteam hos Copenhagen Sales

Der er ingen grund til at etablere en intern salgsafdeling, når I kan lade os om at sælge jeres produkter. Vi har alle de nødvendige kompetencer in-house – og vi kan sammensætte det helt rigtige team til at sælge jeres produkter.

 

Så slipper I for at bruge tid, energi og ressourcer på at sælge. I stedet overlader i arbejdet til et dedikeret salgsteam, som arbejder langt mere effektivt og struktureret. I gennemsnit ringer vores sælgere ud til 150 potentielle kunder hver dag, og dét er noget, der virkelig kan rykke jeres salg.

 

Vores salgsteam er klar til at agere som en forlængelse af jeres virksomhed. Vi tilpasser os jeres brand, værdier og mål, og vi arbejder tæt sammen med jer for at sikre, at vores salgsindsats er i overensstemmelse med jeres vision.

Udvalgte kunder som vi allerede har hjulpet 

Fordele ved en ekstern salgsafdeling

Intern afdeling

Copenhagen Sales

Rekruttering

1-2 måneder

1 dag

Rekrutteringspris

20-50.000 kr.

0 kr.

Fejlansættelser

Ofte

Ingen

Hurtig skalering

Nej

Ja

MUS samtaler

Ja

Nej

Fast pris pr. salg

Nej

Ja

Følg med i hvordan vi performer
 

Vi besidder de nødvendige ressourcer, systemer samt sælgere til at opfylde jeres salgsmål og sikre, at I når jeres KPI'er – og I får tilmed jeres eget dashboard, der giver jer realtidsindblik i, hvordan vi performer. Her kan I nemt følge med i antallet af opkald, møder og salg, så I får et klar overblik over, hvordan vi skaber værdi.

 

På den måde har I hele tiden en finger på pulsen i forhold til vores salgsaktiviteter, så I kan evaluere resultaterne løbende. Vi tilbyder også regelmæssige rapporter og møder, hvor vi deler vigtig indsigt og analyserer vores indsats i forhold til jeres specifikke mål.

Skærmbillede 2023-06-29 kl. 09.42.11.png
DSC01318 (1).jpg

Skal vi også hjælpe jer?

Udfyld vores formular og så vender vi retur så hurtigt vi kan. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os 

Vi har siden 2014 hjulpet vores kunder med salg, mødebooking og kundeservice over telefonen. Med et team på godt 50 salgskonsulenter, sikrer vi et energisk og dynamisk salgsmiljø

kontakt form

Hvorfor vælge Copenhagen Sales?
 

I skal først og fremmest vælge os, fordi vi er dygtige til det, vi laver – at hjælpe vores kunder med at få flere kunder. Siden 2014 har flere af landets største virksomheder betroet os deres salgsarbejde, og i dag er vi et af de førende callcentre i Danmark baseret på performance.

 

Mange virksomheder undervurderer vigtigheden af effektivt salgsarbejde og tror fejlagtigt, at deres produkter sælger sig selv. Virkeligheden er desværre en anden. Det kræver en aktiv indsats, og hos Copenhagen Sales har vi en lang række succesfulde cases i bagagen, som beviser vores pointe.

bottom of page